Knippen, kleuren, krullen en stylen

Wilt u eens wat anders met uw haar? De topstylistes van Studio Welini adviseren u graag! Knippen, kleuren, krullen en stylen: het kan allemaal en natuurlijk volgens de laatste trends. Want door regelmatig op cursus te gaan en shows te bezoeken blijven de technieken scherp en de idee├źn fris. Weinig tijd? Met onze ruime openingstijden kunt u ook na uw werk nog bij ons terecht!

Kleuren

Uw haarkleur is samen met uw gezicht heel bepalend voor uw uitstraling. Een goed en eerlijk advies is dus heel belangrijk. Voordat we de verf gaan mengen, zoeken we samen met u de beste en mooiste kleur die bij u past. We werken met het topmerk Keune en zijn gespecialiseerd in het werken met meerdere kleuren in een kapsel.

Hairdo: hulp voor uw haar

Het is misschien niet iets wat u dagelijks aan uw haar vastklipt, maar wel erg leuk voor een feestje! Deze haarextensensies - Hairdo - klipt u simpel aan uw eigen haar. Zo hebt u supersnel lang en steil haar of een krullende haarbos. De haarstukjes zijn van 100% echt haar of synthetisch. U kunt ze krijgen in verschillende stijlen, kleuren en lengtes. Meer weten? Bel ons of kom eens langs. We leggen u graag alles uit!